Allie Raffa NBC | Viqui/Biografia, Edat, Valor net, Imatges, Marit, Carrera, Nens, Altura

May 2024 · 3 minute read

Allie Raffa, periodista nord-americana i reportera general de notícies a NBC 7, és una periodista experta. Abans d'unir-se a NBC San Diego, va ser periodista política de FOX News Channel que va cobrir les eleccions del 2020 i la campanya del president Joe Biden a 35 estats.

Quina alçada té Allie Raffa?

Raffa pesa aproximadament 60 kg i fa 5′ 7″ d'alçada.

El marit i els fills d'Allie Raffa

Allie Raffa podria tenir un marit o una dona. També poden tenir fills en la majoria dels casos. Moltes ocasions són celebrades pels famosos i després altres persones es fan populars gràcies a ells/ella. Això pot semblar una realitat terrible, però ho és. Molta gent es deprimeix amb la fama i es dedica a activitats extremadament estúpides i exagerades.

Llegir també: Brooke Neville NBC | Cas de violació amb Matt Lauer, Tot el que necessites saber.

Aquestes famílies de renom es veuen sovint a la televisió i a la xarxa.

De vegades, quan una persona està en el punt de mira, tota la família, inclosos els familiars, rep la consideració que de vegades és dolça i no tan bona la majoria de les vegades.

Allie Raffa NBC 7 | Carrera

Allie va ser periodista polític de Fox News, que cobria les eleccions generals del 2020 i la campanya de Joe Biden. Després es va unir a NBC 7, San Diego. Abans de les eleccions, va ser reportera multimèdia a Fox de Tampa, Fla. Va cobrir històries arreu dels Estats Units.

Va cobrir, entre d'altres, l'huracà Florence i Michael, així com els llançaments de Space Coast i les reformes legislatives després del tiroteig de Parkland.

La seva carrera periodística va començar entre bastidors a CBS a Miami, on va treballar abans de traslladar-se a Washington, DC com a productora a Fox News Sunday.

Va néixer i es va criar al sud de Florida. Va assistir a la Florida International University's Honors College, on va obtenir la llicenciatura com a periodista i politòleg. Està orgullosa de ser membre de l'Associació Nacional de Periodistes Hispànics.

Valor net d'Allie Raffa 2022

El seu patrimoni net s'estima entre 1 i 5 milions de dòlars, que ha guanyat amb la seva carrera de radiodifusió.

Qualsevol mètode pot determinar els actius totals. Es tenen en compte tots els factors, com ara la compensació, la sobirania, els ingressos per beneficis i moltes altres coses.

Les superestrelles posseeixen molts vehicles i grans mansions. Algunes de les estrelles més famoses tenen una illa sencera i fan records extraordinaris a la seva illa. Van comprar els seus iots, avions de luxe i vaixells.

Tot i tenir avions privats de luxe, una part dels animadors parla de canvis ambientals i altres absurds.

https://www.youtube.com/watch?v=QHIJpNOvZPE

Segueix-nos per obtenir actualitzacions instantànies

ncG1vNJzZmiooqSzt63Lrpxnm5%2BifKStjpqjpaGVYr%2BissWaZg%3D%3D